top of page
VAKANTIEWONING  •  HOLIDAY HOME  •  MAISON DE VACANCES • FERIENHAUS •
havenhuis_brugge_logo_wit.png

10%

KORTING

OP TOTAALPRIJS

 

BIJ RESERVATIE

VAN MAANDAG TOT VRIJDAG

(= 4 overnachtingen tijdens de week)

10%

KORTING

OP TOTAALPRIJS

 

WANNEER JE
RESERVEERT VOOR MINIMAAL

6 OPEENVOLGENDE NACHTEN

Over

WELCOME ON BOARD

 

Welkom in het 'Havenhuis Brugge'!
De voormalige ambtswoning van de havenmeester werd gebouwd in 1907 naar aanleiding van de inhuldiging van het Boudewijnkanaal. Dit kanaal verbond de stad opnieuw met de zee en zo werd de Brugse binnenhaven een feit. Het wapenschild in de topgevel van het gebouw verwijst naar die gebeurtenis. Het huis werd recent grondig gerenoveerd en omgetoverd tot een luxueuze vakantiewoning. De ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen of richting zee te trekken.

Faciliteiten
De vakantiewoning heeft een private ingang en situeert zich op de eerste en tweede verdieping, elk zo’n 100m2 groot. Op het eerste niveau vind je een volwaardig uitgeruste keuken, een ruime eetplaats en een gezellig salon met 65inch flatscreen, een grote slaapkamer, een badkamer en een toilet. De tweede verdieping heeft nog drie slaapkamers waarvan eentje met een extra mezzanine, een badkamer en twee toiletten. Relaxen kan in de ruimte tuin (± 500m2) met zonneterras, zwemvijver en speelweide. Ideaal voor een bezetting tot maximaal 9 personen.

Omgeving
'Havenhuis Brugge' ligt aan de rand van de historische binnenstad. Het centrum ligt op wandelafstand. Maar je kan ook de pendelbus nemen aan de halte naast het huis. Elke 20 minuten brengt deze jou naar het centrum of het station. Onze Belgische kust bezoeken? Daar sta je met de wagen in een 20-tal minuutjes. Ook makkelijk bereikbaar met de trein. Aan de overkant van de straat is een gratis openbare parking met laadpunten voor elektrische wagens. Indien gewenst heeft het havenhuis ook twee ondergrondse parkeerplaatsen ter beschikking.

 

Portfolio

GALLERY

REVIEWS

 

Friendly, thoughtful but unobtrusive hospitality. Beautifully converted building with great facilities.

Very convenient location. Lovely garden and amazing natural swimming pool - really appreciated during an early September heatwave! My two year old grandson, after a long journey back to London, begged to go straight back there!

Charles Pigott, GB

havenhuis_brugge_tuin_02.jpg

500 Terry Francois Street, San Francisco, CA 94158

WELCOME ON BOARD

Bedankt voor de inzending!

HAVENHUIS BRUGGE

VAKANTIEWONING  •  HOLIDAY HOME  •  MAISON DE VACANCES

 

Lodewijk Coiseaukaai 1 • 8000 Brugge • 0032 (0)50 300 950

info@havenhuis-brugge.be

Anker 1
bottom of page